Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

ZiuZ Visual Intelligence

Organisatieprofiel

Bij ZiuZ maken wij gebruik van Visual Intelligence technologieën om maatschappelijk relevante vraagstukken op te lossen in verschillende industrieën. Dit is de reden waarom ZiuZ in 2002 werd opgericht en waarom vandaag meer dan 60 gepassioneerde werknemers dag en nacht werken aan nieuwe innovatieve projecten die bijdragen aan een veiligere wereld.

Activiteiten op AI gebied

Bij ZiuZ ontwikkelen we vision systemen die gebruik maken van zowel AI als traditionele beeldherkenningstechnologieën. Een voorbeeld daarvan is Project POLAR waar ML wordt toegepast voor computer aided diagnosis. We werken samen met verschillende instellingen waarbij ook stagiaires de kans krijgen om technische vaardigheden te ontwikkelen.

Bijdrage aan NL AIC

ZiuZ is betrokken bij twee werkgroepen van de NL AIC: Gezondheid & Zorg en Veiligheid, Vrede & Recht. Door onze samenwerkingen met apothekers, politiediensten en medische specialisten wereldwijd kunnen wij concrete vraagstukken en use cases uit de praktijk inbrengen, met als doel onze krachten te bundelen en kennisoverdracht te stimuleren.

Waarom NL AIC?

Kennisuitwisseling vormt de basis van nieuwe ideeën en initiatieven, ook bij ZiuZ. Daarom komen wij graag in contact met bedrijven, maatschappelijke organisaties en kennis- en overheidsinstellingen om sociaal relevante vraagstukken op te pakken en samen tot innovatieve oplossingen te komen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.