Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

YP Your Partner BV

Organisatieprofiel

White label IoT platform voor een cluster van maakbedrijven. Als softwarehuis ontwikkelen en beheren wij de IoT portals voor de maakbedrijven. #machinelearning #m2m #predictivemaintenance #industrie4.0 #smartfactory

Activiteiten op AI gebied

AI richt zich bij onze systemen vaak op het structureren van data uit machines en apparaten om waardevolle informatie te genereren.

Bijdrage aan NL AIC

Daar waar mogelijk zullen we onze kennis en ervaring delen met andere partners. Dit is een mentaliteit die diep in ons DNA geworteld is en wij derhalve in onze bedrijfsnaam verwerkt hebben.

Waarom NL AIC?

Voor onze partners willen we goed op hoogte blijven van alle mogelijkheden en initiatieven rondom AI zodat we als Nederlandse maakbedrijven wereldwijd leidend kunnen blijven.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.