Delen met:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Young Coders

Organisatieprofiel

Wij helpen organisaties met het implementeren van technische innovatie teams die echt impact maken. Hoe? Door het stellen van lastige vragen en te denken buiten protocollen. Door te experimenteren; onbegrensd, met frisse energie en technische onbevangenheid zijn wij dé challenger. Op ons best binnen bedrijven die sterk willen innoveren.

Activiteiten op AI gebied

Wij hebben een aantal curricula ontwikkeld op het gebied van Robotics en AI. Daarnaast zijn we van plan AI toe te gaan passen binnen onze eigen talenten ontwikkeling programma.

Bijdrage aan NL AIC

Wij zijn actief betrokken bij een aantal werkgroepen binnen de NL AI Coalitie, zoals Human Capital en Gezondheid en Zorg. Hierbij leggen wij de focus op Talentontwikkeling, Educatie, Scholing en een Leven Lang Ontwikkelen.

Waarom NL AIC?

Wij zien dat organisaties nog steeds moeite hebben met hun digitale transformatie. AI is daar slechts één onderdeel van. Als opleider van jong talent krijgen wij veel vragen over AI. Door te participeren in de NL AI Coalitie hopen wij aansluiting te vinden en te houden met het gehele AI ecosysteem in Nederland.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.