Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Yellowtail

Organisatieprofiel

Actief in de zorgsector en financiële sector, gericht op regie op gegevens voor de burger. Met ons platform en kennis van BI en onder meer bij gebruik PSD2 data brengen we veel waarde naar de burger en bedrijven.

Activiteiten op AI gebied

Wij zijn actief met tooling en met PSD2 data. Daarnaast kijken we hoe we intelligente chatfuncties kunnen toevoegen aan onze services, als andere tooling, zoals onze Rule engine,

Bijdrage aan NL AIC

Door deelname in werkgroepen, met name in het zorgdomein en finance.

Waarom NL AIC?

Wij geloven in het bieden van meer waarde door ontsluiten van bronnen en combineren van data. Wij hopen met deelname onze ervaringen te kunnen delen en ons netwerk en onze kennis te vergroten

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.