Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Y.digital

Organisatieprofiel

Y. Digital is a specialized AI company founded by industry veterans with offices in Zeist and Da Nang, Vietnam. Our focus is to deliver AI solutions that help customers engage with companies in a more pleasant and intelligent way, while also supporting organisations in making knowledge-intensive processes more consistent, scalable, and efficient.

Activiteiten op AI gebied

Consulting, (bespoke) software development, AI Platform “Ally” for next-gen Conversational AI and Intelligent Document processing with the Human as the Blueprint.

Bijdrage aan NL AIC

Sharing our knowledge and experience, contributing to various sector initiatives.

Waarom NL AIC?

Sharing knowledge and promoting the field as a whole. Participating in important ethical, societal discussions surrounding responsible use of AI.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.