Delen met:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Xccelerated – proudly part of Xebia Group

Organisatieprofiel

Xccelerated is an initiative within the Xebia Group, eliminating the shortage of highly skilled Data&AI professionals. We accelerate growth for organizations and young professionals through our specialized, advanced programs. After 1 year, each person can join our partner companies (e.g. Heineken, Rabobank, Randstad, FedEx) directly after one year.

Activiteiten op AI gebied

Hiring, trainingen en (hands-on) consultancy door middel van 4 gespecialiseerde programma’s/disciplines binnen Data & AI: – Data Science / Machine Learning Engineering – Data Engineering – Azure Cloud Development – AWS Cloud Engineering.

Bijdrage aan NL AIC

Xccelerated is sinds kort lid van de NL AIC en hoopt op korte termijn bij te kunnen dragen aan diverse bouwstenen.

Waarom NL AIC?

Om gezamenlijk bij te dragen aan de ontwikkelingen op het gebied van Data & AI – in lijn met het Strategisch Actieplan voor Artificiële Intelligentie (SAPAI) vanuit de Nederlandse overheid.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.