Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

www.taktify.tech

Organisatieprofiel

We are offering an intelligent automated resource planning tool that can help logistic teams to serve the customers timely and efficiently

Activiteiten op AI gebied

AIPlanning technology in automating resource planning. DeepLearning technology and Robotic process automation in the automation of documentations GANs algorithms in generating datasets and so on

Bijdrage aan NL AIC

by sharing the deep tech knowledge we do have and help the other SMEs with our services hopefully

Waarom NL AIC?

to share knowledge, expand our network and be in touch with like minded people

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.