Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

www.semlab.nl

Organisatieprofiel

SemLab (85 FTE) ontwikkelt kunstmatige intelligentie software, waaronder Natural Language Processing- en Machine Learning toepassingen voor beslisondersteunende processen en kennismangement.

Activiteiten op AI gebied

Het ontwikkelen en bouwen van NLP & ML software en applicaties op het gebied van van AI toepassingen. Voorbeelden zijn in gezondheid en zorg, recht en financiële dienstverlening.

Bijdrage aan NL AIC

Door middel van het participeren in projecten zoals innovatie- en ontwikkelingen van AI- gedreven toepassingen kan SemLab bijdragen.

Waarom NL AIC?

Alleen met samenwerking tussen kennis instellingen en gebruikers kan er actief een bijdrage worden geleverd door AI leverancier zoals SemLab.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.