Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

WSK Medical

Organisatieprofiel

WSK Medical ontwikkelt AI software die real-time KNO artsen kan ondersteunen met de detectie en classificatie van keelkanker(s) of goedaardige afwijkingen in de keel tijdens een endoscopisch onderzoek.

Activiteiten op AI gebied

Wij ontwikkelen deep learning algoritmen die artsen ondersteunen in de detectie en classificatie van kanker in real-time. Hierdoor hebben wij veel ervaring op het gebied van AI software ontwikkeling, maar ook CE-MDR, medisch/ethische kwesties en in het algemeen het runnen van een MedTech startup.

Bijdrage aan NL AIC

Het delen van kennis over het ontwikkelen van medische AI software. Daarnaast hebben wij inmiddels de nodige regulatory kennis opgedaan door ons CE-MDR traject. Technische kennis kan ook worden gedeeld vanuit WSK Medical met geïnteresseerden.

Waarom NL AIC?

Wij achten het essentieel om onderdeel uit te maken van het Nederlandse AI ecosysteem om met elkaar in gesprek te blijven hoe wij verantwoordelijke en transparante AI software kunnen blijven ontwikkelen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.