Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Whispp: spraaktechnologie voor mensen die stotteren of een stemaandoening hebben

Organisatieprofiel

Met Whispp kunnen telefoon- en videogesprekken worden gevoerd waarbij fluisterspraak zonder vertraging wordt omgezet in de eigen normale stem. Whispp is waardevol voor mensen met bepaalde stemaandoeningen en voor mensen die hevig stotteren (aangezien zij fluisterend ontspannen en vloeiender kunnen spreken).

Activiteiten op AI gebied

Spraaktechnologie

Bijdrage aan NL AIC

Meedenken over de benodigde dienstverlening voor AI startups.

Waarom NL AIC?

Versterken en vergroten van ons netwerk en optimaal gebruikmaken van ondersteuningsmogelijkheden voor AI startups.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.