Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Watermelon

Organisatieprofiel

Watermelon is de software oplossing om je repetitieve taken te automatiseren zodat jij je kunt richten op andere belangrijkere zaken. Van Fortune 500 bedrijven tot aan het MKB; iedereen kan gebruikmaken van ons no-code platform. Implementeer chatbots op de favoriete kanalen van je klant en start vandaag nog met efficiënter werken.

Activiteiten op AI gebied

Watermelon heeft diverse activiteiten op het gebied van AI, waaronder het ontwikkelen en inzetten van Natural Language Processing (NLP) en Machine Learning (ML) technologieën voor het optimaliseren van klantcommunicatie. Daarnaast doen we onderzoek en experimenteren we met nieuwe AI-toepassingen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bijdrage aan NL AIC

Watermelon draagt bij aan de Nederlandse AI Coalitie door het delen van kennis en expertise, en door het ontwikkelen van AI-oplossingen voor klanten. Zo willen we Nederland als voorhoedepositie op het gebied van AI versterken.

Waarom NL AIC?

Als leverancier van een AI-gedreven communicatieplatform is Watermelon een belangrijke speler op het gebied van AI in Nederland. Door deel te nemen aan de Nederlandse AI Coalitie wil Watermelon bijdragen aan de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland en samenwerken met andere stakeholders om Nederland als AI-voorhoede te positioneren.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.