Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

VisaCare

Organisatieprofiel

VisaCare is een technologie gedreven scale-up die zich bezig houdt met automatisering van wet- en regelgeving met behulp van AI. Het intelligente expertsysteem van VisaCare is reeds succesvol in de Nederlandse markt gezet, binnen het internationale domein van de onderwijssector. De meeste van onze klanten zijn reeds lid van de NL AIC.

Activiteiten op AI gebied

Automatisering van wet- en regelgeving met behulp van AI.

Bijdrage aan NL AIC

Wij nemen deel aan de werkgroepen “Veiligheid, Vrede & Recht” en “Publieke diensten”

Waarom NL AIC?

Wij kunnen bijdragen aan 1) Data delen: het functioneel toegankelijk maken van kennis van wet- en regelgeving. 2) Netwerk: VisaCare heeft een sterk netwerk in de onderwijssector. 3) Research en Innovatie: toegepast onderzoek, zoals een AI experiment opzetten binnen de zorgsector gericht op automatisering van regelgedreven bureaucratische processen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.