Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Van Haren Publishing

Organisatieprofiel

Van Haren Publishing is wereldleider in het uitgeven van best practices, frameworks, methoden en standaarden voor IT & IT-management, Projectmanagement, Enterprisearchitectuur en Businessmanagement van ’s werelds bekendste organisaties, zoals The Open Group, IPMA, ASL BiSL Foundation, IAOP®, IVI, IFDC en IACCM

Activiteiten op AI gebied

Het uitgeven van publicaties, opzetten van certificeringen en examens.

Bijdrage aan NL AIC

Bijdragen door de diepgaande kennis en expertise over het ontwikkelen en opzetten van standaarden.

Waarom NL AIC?

Bijdragen aan de ontwikkeling van AI in Nederland en up to date blijven in de digitale ontwikkelingen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.