Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Undagrid

Organisatieprofiel

We sharpen and simplify logistical processes with advanced data insights, for every industry. We help you know more, do less, and save money.

Activiteiten op AI gebied

Training en deployment van embedded en mobile AI models.

Bijdrage aan NL AIC

Undagrid is ervaren met het draaien van Neurale Netwerken op Embedded devices. De kennis van Mobile en Embedded kan anderen verder helpen.

Waarom NL AIC?

Samenwerken op het gebied van AI, in onze use-case vooral voor data analytics van IoT sensoren maar ook embedded/mobile AI development voor activiteiten herkenning en positionering.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.