Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

UbiOps

Organisatieprofiel

UbiOps biedt een serving en hosting laag voor uw data science code, modellen en scripts, inclusief meerdere features om deployment en onderhoud aan code te vergemakkelijken. UbiOps helpt bedrijven en individuen met het aantonen van de waarde van hun data science modellen door het deployment en onderhoud hiervan aanzienlijk te versimpelen.

Activiteiten op AI gebied

UbiOps biedt een (SaaS en on-prem, cloud agnostisch) platform dat bedrijven en individuen helpt met het deployment van hun modellen, scripts en code, zonder dat daar schaarse en kostbare IT/engineering kennis voor nodig is.

Bijdrage aan NL AIC

Door de innovatiekracht van UbiOps en de kennis van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van AI, met name het democratiseren van het AI landschap, dragen wij bij aan NL AIC en de concurrentie positie van NL t.o.v. de rest van de wereld.

Waarom NL AIC?

Business waarde halen uit AI is voor veel partijen een uitdaging. Het opzetten en onderhouden van de juiste infrastructuur is lastig en kostbaar. Met UbiOps brengen wij daar verandering in.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.