Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Turner

Organisatieprofiel

Wij zijn Turner, het organisatieadviesbureau gespecialiseerd in strategie-executie. Samen met de organisatie een nieuwe strategie realiseren, daar gaan we voor. Wij werken aan de kritieke vraagstukken voor onze opdrachtgevers. En die ertoe doen in de sectoren waarin we werken. Sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren, wij maken het waar.

Activiteiten op AI gebied

Turner’s innovatie-executie experts creëren innovatie-doorbraken binnen volwassen organisaties. Met ons ecosysteem aan innovatiepartners benutten we nieuwe kansen – ook die van AI. We ontwikkelen nieuwe concepten met AI, maar denken ook aan de impact op bedrijfsmodel, processen en mensen bij opschaling. Sneller innoveren, we maken het samen waar.

Bijdrage aan NL AIC

Turner’s managing partner Jeroen Visscher en Tessa Rombouts leidt de werkgroep onderwijs en brengt zo’n tachtig actieve werkgroepleden bij elkaar om onderwijs, onderzoek, overheid en bedrijfsleven te laten samenwerken. Turner’s Frits Korthals Altes is lid van de werkgroep voor startups en scale-ups, en de werkgroep Financiële Dienstverlening.

Waarom NL AIC?

Wij geloven in de kracht van co-creatie. Artificial Intelligence biedt tal van kansen, maar die kansen benutten blijkt niet zo eenvoudig voor organisaties. Door samen te werken met andere organisaties uit bedrijfsleven, overheid, onderzoek en onderwijs kun je de krachten bundelen. Alleen samen creëer je echte doorbraken in AI.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.