Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

ToPerform Smart Solutions B.V.

Organisatieprofiel

Wij ontwikkelen een model dat de groei voor vervuiling in een warmtewisselaar voorspelt. Hiermee realiseren wij een forse kostenbesparing voor de chemie en voedingsmiddelenindustrie. Gelijktijdig kunnen wij de warmtewisselaars optimaliseren, extra veiligheid realiseren en het onmeetbare zichtbaar maken door middel van big data en AI.

Activiteiten op AI gebied

ToPerform Smart Solutions combineert AI met mechanische modellen om processen binnen de chemische industrie en voedselindustrie te modelleren. Toegevoegde waarde zit in de verbinding op het gebied van procestechnologie, procesautomatisering en het ontwikkelen van nieuwe sensoren. Wij onzichtbare procesparameters meetbaar en voorspelbaar.

Bijdrage aan NL AIC

Wij dragen bij door onze ervaringen binnen de (technische) industrie te delen met mede gebruikers, het inzetten van kennispartners in projecten vanuit de Nederlandse AI Coalitie, als ook te bekijken hoe startups/scale-ups zich snel kunnen ontwikkelen binnen Nederland.

Waarom NL AIC?

ToPerform Smart Solutions geloofd in samenwerking en kennisdeling. Met onze intensieve kennis op het gebied van procesautomatisering, datafusion en AI, maken wij de verbinding met de procesindustrie. Wij willen met onze inzichten in AI een doorbraak realiseren in het optimaliseren van processen in de voedings- en (petro-)chemische industrie.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.