Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Thrive Dynamic

Organisatieprofiel

Thrive Dynamic is advancing the frontier of AI and Industry 4.0 business transformation. We provide access to the world-class talent required to help global leaders drive strategic transformation.

Activiteiten op AI gebied

We work with client leadership to identify mission-critical business outcomes and assess technical feasibility in order to rapidly zero in on where AI can be implemented for maximum impact with minimum investment.

Bijdrage aan NL AIC

We work with partners in the NLAIC to scope business challenges and then combine best-in-breed partners from Europe and the US to ensure strategic outcomes. We help startups/scaleups get access best practices and seasoned professionals.

Waarom NL AIC?

We represent global best-in-breed AI/ML subject matter experts committed to identify and realize the concrete value that AI transformation represents.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.