Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

The Implementation Group (TIG)

Organisatieprofiel

TIG ontwikkelt praktische en oplossingsgerichte business intelligence (BI) dashboard- en analyseoplossingen voor het onderwijs en haar ketenpartners.

Activiteiten op AI gebied

We zijn de informatieprovider in het Nederlandse onderwijs, vooral groot in VO en MBO. We doen voor instellingen onderzoek en bieden inzicht in complexe data middels BI-oplossingen en data science-toepassingen.

Bijdrage aan NL AIC

We willen graag kennis delen, inspireren, en concrete oplossingen en visie vormen.

Waarom NL AIC?

De coalitie is een mooie hub om mensen te ontmoeten uit allerlei verschillende sectoren, om gezamenlijk na te denken over de rol van AI in de toekomst van ons allemaal.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.