Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

TechTics

Organisatieprofiel

TechTics is een start-up binnen het Yes!Delft en Robovalley ecosysteem. Oprichters Martijn Lukaart en Edwin Bos werken samen met design en engineering studenten & professionals om nieuwe Tech for Good concepten te testen en te valideren.

Activiteiten op AI gebied

Zie o.a. www.project.bb, onze AI-gedreven strandafvalrobot. Momenteel werken we verder aan detectie met zwermrobotica en een mixed reality toepassing om zo mensen een detectiealgoritme te laten trainen.

Bijdrage aan NL AIC

Met TechTics experimenten wij met nieuwe technologie, waaronder AI, Mixed Reality en Robotica. Als new tech consultancy startup adviseren we zowel publieke als private organisaties

Waarom NL AIC?

Netwerk, evenementen, kennis

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.