Delen met:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Tau Omega

Organisatieprofiel

Tau Omega is een jonge startup met op het moment twee medewerkers: Simcha van Helvoort en Tieme Goedendorp. Twee jaar terug zijn we samen Tau Omega begonnen vanuit een passie voor wiskunde. Wij geloven dat we via Tau Omega grote maatschappelijke problemen kunnen oplossen en we streven ernaar om de wereld beter te maken met behulp van data!
Consultancy, projecten en tools.

Bijdrage aan NL AIC

Kennis en ervaring delen over hoe je AI kan gebruiken om maatschappelijke problemen aan te pakken.

Waarom NL AIC?

Binnen Tau Omega hebben wij al veel ervaring opgedaan hoe je AI kan gebruiken om maatschappelijke problemen kan oplossen. Deze kennis en ervaring willen we leren, maar daarnaast willen we ook nog leren van andere binnen de Coalitie.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.