Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Tasker

Organisatieprofiel

Tasker is een on-demand talent platform dat wereldwijd tech-hardware bedrijven helpt met het oplossen van problemen die om hardware engineering skills en ervaring vragen die ze niet in hun team hebben. Wij matchen de taak (middels AI) met de beste engineer(s). Je betaalt voor het resultaat, niet de gewerkte uren. Task to output made easy!

Activiteiten op AI gebied

We ontwikkelen een matchingdienst voor engineers en MKBs wereldwijd. De rol van AI is om de ontwikkelingen in de industrie en de behoefte aan specifieke skills in deze industrie te voorspellen.

Bijdrage aan NL AIC

Middels samenwerkingen willen we de expertise op dit gebied naar het volgende niveau brengen. Daarnaast kunnen we een eco-systeem vormen dat AI-ondernemingen in Nederland kan ondersteunen.

Waarom NL AIC?

We ontwikkelen een front-end AI om menselijke voorkeuren te bepalen. We zouden graag willen samenwerken met andere start-ups die hier ook mee bezig zijn om een sterk onderscheidend product te ontwikkelen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.