Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Tailo

Organisatieprofiel

Onze missie is om organisaties in staat te stellen te leren van klanten en klantcontact. Met Conversational Analytics analyseren wij niet alleen voice (mbv spraakherkenning), maar ook chat, mail, socials, etc.. Met ons self-service AI platform stellen we jou in staat waste call reductie en digitalisering te realiseren, en kwaliteit te verhogen.

Activiteiten op AI gebied

Tailo analyseert klantgesprekken met behulp van Machine Learning, wij begeven ons voornamelijk op het gebied van NLP/NLU.

Bijdrage aan NL AIC

Tailo draagt bij aan de ontwikkeling van kennis rondom NLP/NLU voor de Nederlandse taal.

Waarom NL AIC?

Tailo doet mee aan de NL AI Coalitie omdat wij denken dat Nederland een belangrijke speler kan zijn in de wereld van AI, en wij denken daar aan te kunnen bijdragen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.