Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Sustainable Rescue

Organisatieprofiel

Perpetrators have flexible business model that enables them to capitalize on vulnerabilities of potential victims. They have resources and technology that gain continuous profit from human trafficking at an estimated $120 – $150 billion per year. We want to disrupt their business model by using smart technologies and making the invisible visible.

Activiteiten op AI gebied

We zij gebruikers en willen leren.

Bijdrage aan NL AIC

Diep inzicht in human trafficking, organisaties die zich daarmee bezig houden via ons learning netwerk, samenwerking met the Trafficking HUB AI in de UK. We zijn deel van her advies team Lovitura waarin politie NL, OM, belastingdienst en FIU samenwerken om trafficking routes tussen Roemenie en NL in kaart te brengen.

Waarom NL AIC?

Wij willen patronen, locaties en scenarios zichtbaar maken uit aggregrated data welke door het delen van (informatie over) data verkregen kan worden uit open, half open en gesloten bronnen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.