Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Sustainability Advanced Analytics Consultancy

Organisatieprofiel

SAAC is een onafhankelijk data science adviesbureau gericht op duurzaamheid. Onze missie is om organisaties te helpen transparantie en verantwoordelijkheid te tonen door middel van de strategische exploitatie van gegevens.

Activiteiten op AI gebied

Al onze diensten zijn gebouwd rond data, we ontwikkelen datamodellen en machine learning-pipelines die organisaties helpen bij duurzaamheidsrapportage, ontwikkeling en monitoring van duurzaamheidsstrategie en datagedreven communicatie. Onze roadmap omvat het gebruik van geavanceerde AI-instrumenten zoals grote taalmodellen.

Bijdrage aan NL AIC

Ons werk sluit aan bij de bouwstenen van de NL AI-coalitie: Data Delen, Human Capital. We zijn actief in de toepassingsgebieden van de NL AI-coalitie: Transport en Logistiek, Energie en Duurzaamheid, Onderwijs.

Waarom NL AIC?

Via de NL AI Coalities verwachten we interessante en innovatieve samenwerkingsverbanden te ontwikkelen binnen het NL AI-ecosysteem, waarmee we organisaties helpen om duurzamer te worden en te voldoen aan de Europese wetgeving op het gebied van duurzaamheidsrapportage.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.