Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

supplai BV

Organisatieprofiel

Supplai is heeft de focus op het implementeren van Artificial Intelligence (AI) en Robotic Process Automation (RPA) voor bedrijven die processen efficiënter en effectiever maken. Door dit te doen, nemen we herhaaldelijke taken uit handen van mensen wat de kwaliteit van het werk verbetert en tijd vrijspeelt voor strategische en uitdagende taken.

Activiteiten op AI gebied

Wij zijn breed georiënteerd om zo de behoefte van de klant als langetermijnpartner te kunnen vervullen. We doen Deep Learning OCR op workflow automation en foto’s/video’s maar ook analyses en voorspellingen op big data zoals predictive maintenance.

Bijdrage aan NL AIC

Het delen van kennis en ervaringen en eventueel ontwikkelen van partnerships

Waarom NL AIC?

Het delen van kennis, leren kennen van het NL ecosysteem en het vinden van innovatieve bedrijven die door middel van AI en RPA zich willen doorontwikkelen

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.