Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Stibbe

Organisatieprofiel

Stibbe is a leading independent law firm with an internationally oriented full-service practice. Its primary offices are in Amsterdam, Brussels and Luxembourg, with Dutch law branch offices in London and New York. Key features of our services are:

Activiteiten op AI gebied

Please see: https://www.my.stibbe.com/mystibbe/dashboard/nl-digital-economy. This website gives key insights of technological developments from a legal perspective by collecting the most important news, publications and case law in one place, supplemented by our commentary.

Bijdrage aan NL AIC

Being an active member of several working groups.

Waarom NL AIC?

The legal challenges of AI requires a multidisciplinary approach and a thorough understanding of the latest technological developments. Stibbe’s Digital Economy Group consists of a team of experienced digital economy experts with various legal backgrounds and provides vital services to navigate the digital technology landscape.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.