Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Spectro-AG

Organisatieprofiel

Spectro-AG BV, designs and develops Artificial Intelligence (AI) solutions (software and hardware) for detecting and analysis objects and areas of interest form sky (drone) and space (satellite) and ground (Robot)!

Activiteiten op AI gebied

We are active in AI automation for detection, localization and mapping of the object-of-interest of our user

Bijdrage aan NL AIC

We are can share lessons that we learned in AI automation and learn from others of course.

Waarom NL AIC?

We are joining AI Coalition to collaborate and network partners that are complementary to us!

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.