Delen met:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Space4Good

Organisatieprofiel

Earth observation, geographic information systems and big data analysis for meaningful geospatial insights.

Activiteiten op AI gebied

We apply AI and develop our own algorithms for predictive modelling, and monitoring of landscapes. The monitoring includes object recognition, pattern analaysis and time series analysis. Purposes: deforestation, fires, improvement management of conservation, agroforestry systems improvements etc.

Bijdrage aan NL AIC

Insights into AI usage in change detection and perdition, potential collaborations with interested parties looking to apply our work to other areas or via versa, and use cases of AI for social and environmental impact.

Waarom NL AIC?

Be able to contribute and learn from a network dedicated to leveraging the power of artificial intelligence for society.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.