Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Slimmer AI

Organisatieprofiel

Slimmer AI is een leider in toegepaste AI-softwareproducten. Het bestaat uit Sentinels – gewijd aan de bestrijding van financiële criminaliteit, Science – gewijd aan het bevorderen van de verspreiding en het begrip van wetenschappelijke onderzoeksinformatie en Labs – de AI B2B product venture studio.

Activiteiten op AI gebied

Slimmer AI bedient verschillende sectoren, waaronder de financiële compliance-sector en de wetenschappelijke informatie-sector. Onze softwareproducten op basis van toegepaste AI zijn bedoeld om monotone, repetitieve activiteiten in een breed scala van processen te automatiseren.

Bijdrage aan NL AIC

We zijn er trots op dat we onze oplossingen leveren aan enkele van de meest innovatieve Nederlandse fintechs zoals Mollie of OPP, maar ook internationaal actief zijn. Dit stelt ons in staat om de Nederlandse markt te positioneren als een van de meest innovatieve hubs in Europa en samen de visie van de Dutch AI Coalition te verwezenlijken.

Waarom NL AIC?

Door deel uit te maken van de NL AI-gemeenschap kunnen we onze gemeenschappelijke nationale expertise en unieke capaciteiten optimaal benutten. Wij geloven in de kracht van de juiste samenwerkingen en denken dat lidmaatschap een geweldige kans voor wederzijds voordeel biedt.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.