Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Signify Netherlands B.V.

Organisatieprofiel

Signify is de wereldleider in verlichting voor professionals, consumenten en Internet of Things. Dankzij onze energiezuinige verlichtingsproducten, systemen en services genieten onze klanten van superieure lichtkwaliteit, leven mensen veiliger en comfortabeler, werken bedrijven efficiënter en productiever en zijn steden leefbaarder.

Activiteiten op AI gebied

Signify gebruikt AI zowel in de cloud als op de edge voor de ontwikkeling van nog betere, duurzame slimme verlichting.

Bijdrage aan NL AIC

Signify zet zich in om samen met partners AI verder te ontwikkelen en naar de markt te brengen.

Waarom NL AIC?

Signify is de leider in Internet of Things voor verlichting en is overtuigd dat Artificial Intelligence (AI) een belangrijke bouwsteen gaat worden voor slimme verlichting.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.