Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Schrijven.AI

Organisatieprofiel

Schrijven.AI is een AI content assistent, gespecialiseerd op het custom trainen van modellen voor tekst.

Activiteiten op AI gebied

AI is onze core business: Wij hebben samenwerkingen en klanten binnen bedrijven en non-profits om language modellen uit te rollen en generative AI op de agenda te krijgen.

Bijdrage aan NL AIC

Met onze expertise in het custom trainen van LLM modellen voor bedrijven en overheid, bieden wij deze expertise ook aan andere AI startups in Nederland.

Waarom NL AIC?

Schrijven.AI zoekt de samenwerking op vlak van AI Ethiek en Impact, en hoopt een bijdrage te kunnen leveren aan het AI startup landschap.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.