Delen met:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

School of Data Science

Organisatieprofiel

School of Data Science is opleider op het gebied van data science, machine learning en artificiële intelligentie. Onze klanten zijn teams binnen organisaties en individuen. Cursisten leren bij ons niet alleen technieken begrijpen, maar ook toe te passen binnen de programmeertalen Python of R, of op cloud platformen zoals Azure of AWS.

Activiteiten op AI gebied

Wij geven cursussen, opleidingen en workshops over data science, machine learning en artificiële intelligentie. Daarnaast adviseren en begeleiden wij organisaties bij het ontdekken van kansen met data en AI en het implementeren van modellen.

Bijdrage aan NL AIC

Wij leren een bijdrage aan het scholingsaanbod van de Nederlandse AI Coalitie en creëren actief nieuwe cursussen, opleidingen en workshops die aansluiten op de behoeften van de leden van de NLAIC.

Waarom NL AIC?

Wij doen mee aan de NLAIC omdat wij geloven dat organisaties gebaat zijn bij hoogwaardig opgeleid personeel. Vanuit onze expertise zijn wij van grote waarde voor organisaties die op zoek zijn maatwerkscholing, advisering en begeleiding.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.