Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

RosemanLabs

Organisatieprofiel

Roseman Labs levert software waarmee organisaties kunnen samenwerken op gevoelige data zonder dat zij hun brondata met elkaar hoeven te delen. Door de sterke privacy garanties zijn databronnen te gebruiken die met traditionele technologie niet of lastig te gebruiken zijn.

Activiteiten op AI gebied

Wij hebben diepgaande kennis op gebied van ML en AI en kunnen modellen omzetten naar MPC berekeningen. Toepassing van deze modellen is divers, van opsporing, publieke sector tot witwas detectie.

Bijdrage aan NL AIC

Wij kunnen AI toepassingen mogelijk maken waarbij gebruik wordt gemaakt van gevoelige data. Door de decentrale opzet leidt dit tot reductie in complexiteit.

Waarom NL AIC?

Onze technologie is gebaseerd op Secure Multi Party Computation (MPC) technologie. Tot voor kort was deze techniek niet inzetbaar voor AI toepassingen ten gevolge van grote computational overhead. De technologie die wij ontwikkeld hebben is zeer performant en daardoor wel inzetbaar bij diverse ML en AI toepassingen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.