Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Rhite

Organisatieprofiel

Rhite is een Privacy Engineering Hub, een plek waar we samenkomen, verbinden, kennis delen en samenwerken met anderen op het gebied van Privacy Engineering en Responsible AI. We helpen organisaties verantwoorde, innovatieve digitale oplossingen te ontwikkelen volgens de principes van Privacy by Design en Responsible AI.

Activiteiten op AI gebied

We helpen organisaties met de implementatie van Responsible AI, om op een verantwoorde manier producten te ontwikkelen en mogelijke risico’s te voorkomen. We voeren impact assessments en audits uit, geven trainingen en doen onderzoek in samenwerking met academici om een brug te slaan tussen de wetenschap en het bedrijfsleven.

Bijdrage aan NL AIC

Wij brengen expertise in op het gebied van Privacy Engineering, Security, Wetgeving en Responsible AI.

Waarom NL AIC?

Het platform en de community die het NLAIC biedt sluit goed aan bij de werkwijze die wij als bedrijf hebben: we delen graag kennis en zoeken actief de samenwerking met partners op.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.