Delen met:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Researchable

Organisatieprofiel

Researchable is een softwareontwikkelingsbedrijf dat data applicaties en de infrastructuur omtrent kunstmatige intelligentie ontwikkelt. Het bedrijf bestaat uit een team van gepassioneerde software engineers en data wetenschappers.

Activiteiten op AI gebied

Op het gebied van AI zijn wij veel bezig met de benodigde infrastructuur om de modellen te ontwikkelen (Software). Verder hebben we kennis omtrent machine learning en vergelijkbare data analyse technieken in huis.

Bijdrage aan NL AIC

Wij hopen een bijdrage te leveren door actief mee te doen met de verschillende sessies en events. Ook ontwikkelen wij use-cases samen met andere NLAI Coalitie deelnemers en hopen zo ons steentje bij te kunnen dragen.

Waarom NL AIC?

Wij doen mee aan de NLAI Coalitie omdat we graag onze kennis willen delen met andere deelnemers en met Nederland. Ook zijn wij er voorstander van om stakeholders te betrekken in de ontwikkeling van AI toepassingen. Verder willen we graag ons netwerk verder verbreden.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.