Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Researchable

Organisatieprofiel

Researchable is een software ontwikkel en data bedrijf toegewijd aan het helpen van organisaties in het ontwikkelen van software applicaties met analytische componenten zoals voorspellingen, machine learning, real-time intelligence en statistische analyses.

Activiteiten op AI gebied

We ontwikkelen mensgerichte data science oplossingen die mensen en technologie verbinden. We hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van software applicaties met analytische componenten zoals forecasting, machine learning, real-time intelligence en statistische modellen.

Bijdrage aan NL AIC

Om waarde uit data te halen is een goede data-infrastructuur vereist. Binnen de NL AIC delen we actief onze kennis over onderwerpen zoals de ontwikkeling van data platformen, het verzamelen van data, het veilig opslaan en verwerken van data, data integraties en de ontwikkeling van mensgerichte data science oplossingen.

Waarom NL AIC?

De NL AIC zorgt voor verbinding in het Nederlandse AI landschap. Kunstmatige intelligentie en data-gedreven innovaties zijn grens én sector overschrijdend en daarom is het belangrijk om een verbindende organisatie te hebben. Door de NL AIC blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden nieuwe samenwerkingen gefaciliteerd.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.