Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Relai

Organisatieprofiel

Onze algoritmes op maat helpen jou de optimale keuzes te maken voor je organisatie. Voorspel nauwkeurig en razendsnel wanneer je machines onderhoud nodig hebben, welke behandeling het beste is voor je patiënt en waar de aandelenprijs naartoe gaat. Objectief én betrouwbaar. Relai – waar AI menselijk wordt

Activiteiten op AI gebied

Wij nemen klanten mee in de oriëntatie en implementatie van AI binnen de organisatie. Van data infrastructuur, maatwerk algoritmes en implementatie hiervan ondersteunen wij hierin.

Bijdrage aan NL AIC

Vanuit Relai dragen wij bij aan de educatie over AI en het tonen van de mogelijkheden hiervan.

Waarom NL AIC?

Er is veel onbegrip over AI en de mogelijkheden. Wij willen hier meer duidelijkheid in scheppen en zien de NLAIC als een grote beweging in de goede richting.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.