Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Reef Support

Organisatieprofiel

Reef Support ontwikkelt software om de overgang van gegevens naar beslissingen te versnellen om onze oceanen en koraalriffen te beschermen. Wij zijn een leverancier van mariene oplossingen die een reeks GIS- en AI-tools ontwikkelt om tijd en kosten te besparen bij het monitoren en verwerken van gegevens van kustactiviteiten, zoals marien onderzoek.

Activiteiten op AI gebied

Wij ontwikkelen AI-modellen met behulp van computervisie en deep learning-technieken om robuuste mariene oplossingen en onderzoeksinstrumenten te bouwen.

Bijdrage aan NL AIC

De producten van Reef Support zijn AI-gestuurd. Wij dragen bij door onze kennis te delen en anderen binnen het NLAIC te inspireren om zich te richten op de ontwikkeling van AI-producten voor het welzijn van onze planeet.

Waarom NL AIC?

Wij geloven en pleiten voor het belang dat AI kan hebben voor het welzijn van onze planeet. Door samen te werken met het NLAIC hopen we onze kennis te delen en het Nederlandse AI ecosysteem te versterken om zo de ontwikkeling en het gebruik van deze technologie op een duurzame manier te versnellen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.