Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Qualified.technology

Organisatieprofiel

High Tech Ecosysteem Platform

Activiteiten op AI gebied

Ontwikkelen van slimme zoektechnologie. In contact brengen van high tech organisaties met AI- technologiepartners

Bijdrage aan NL AIC

Qualified.technology brengt technologiepartners met elkaar in contact die samen AI oplossingen ontwikkelen.

Waarom NL AIC?

Als high tech ecosysteem platform brengen wij bedrijven met elkaar in contact die samen AI-vraagstukken wij opdrachten voor AI bedrijven

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.