Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Purple Gaze

Organisatieprofiel

AI-platform voor het verzamelen van gegevens uit de hersenen met behulp van oogbewegingen.

Activiteiten op AI gebied

We combineren Eye Tracking en AI om neurale biomarkers van meerdere hersengerelateerde aandoeningen te detecteren, waaronder de ziekte van Alzheimer en autismespectrumstoornis.

Bijdrage aan NL AIC

We hopen een bijdrage te leveren aan de NL AIC door actief deel te nemen aan de evenementen en samen te werken met andere coalitieleden.

Waarom NL AIC?

We delen onze multidisciplinaire expertise op het gebied van neurowetenschappen, AI en Digital Health graag met de Coalitie om de ontwikkeling van AI in Nederland te versnellen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.