Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Promax

Organisatieprofiel

Promax ondersteunt bedrijven in het succesvol bereiken van innovatie doelstellingen met veilige, betrouwbare en intelligente oplossingen. Hierbij worden nieuwe technologieën zoals Artificial Intelligence toegepast. Een betrouwbare partner in Cloud, Security en AI met een breed partnernetwerk om jouw innovatievraagstuk te realiseren.

Activiteiten op AI gebied

Promax kiest bewust voor een AI partner ecosysteem die ons in staat stelt een breed spectrum aan AI oplossingen aan te bieden; Chatbots, ML, NLP, predictive analysis, RPA, IoT en Visual Recognition en alle combinaties met en binnen AI. Verandering start met kennis, dus verzorgen wij events, inspiratie sessies, trainingen, korte films en podcasts.

Bijdrage aan NL AIC

Onze kracht zit in het bij elkaar brengen van expertise. Door onze samenwerkingsverbanden met diverse AI leveranciers zijn wij in staat uit een breed scala aan oplossingen de meest passende te vinden. Wij verbinden, spreken jouw taal, analyseren, plannen de roadmap, managen de realisatie en implementatie, begeleiden de adoptie, trainen en beheren.

Waarom NL AIC?

Promax wil graag een bijdrage leveren aan het versneld bereikbaar maken van Artificial Intelligence binnen MKB. Wij stimuleren en ondersteunen ondernemingen in het realiseren van hun innovatiedoelstellingen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.