Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Prolody

Organisatieprofiel

Prolody ontwikkelt softwareapplicaties voor de analyse & synthese van expressieve spraak. We streven ernaar de interactie tussen mens en technologie aan te moedigen en te verbeteren door het contact tussen mens en technologie te personaliseren door middel van expressieve spraak.

Activiteiten op AI gebied

We ontwikkelen spraakherkenning en spraaksynthese applicaties met behulp van ML en AI.

Bijdrage aan NL AIC

We doen mee aan de Nederlandse AI Coalitie omdat we onze kennis over AI met de coalitie willen delen. Gelijktijdig zien we grote kansen voor ons om te leren van andere deelnemers en potentiële samenwerkingen te starten.

Waarom NL AIC?

We doen mee aan de Nederlandse AI Coalitie omdat we onze kennis over AI met de coalitie willen delen. Gelijktijdig zien we grote kansen om te leren van andere deelnemers en potentiële samenwerkingen te kunnen starten.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.