Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Posthuma Partners

Organisatieprofiel

Posthuma Partners levert AI-aangedreven softwareoplossingen voor de financiële sector. Hiertoe behoren out-of-the-box oplossingen voor de evaluatie van verzekeringsclaims, de voorspelling van toekomstige kasstromen en reserveverplichtingen met concentratie op de allernieuwste AI-technieken beschikbaar gesteld in een eenvoudige implementatie.

Activiteiten op AI gebied

Posthuma Partners ontwikkelt software waarin innovatieve AI technologie verwerkt is.

Bijdrage aan NL AIC

Posthuma Partners neemt deel aan diverse werkgroepen van de AI Coalitie.

Waarom NL AIC?

Posthuma Partners is een Nederlands software bedrijf dat gebruik maakt van AI technologie.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.