Delen met:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

PNO Consultants

Organisatieprofiel

PNO Consultants verzorgt subsidieaanvragen voor meer dan 500 IT-organisaties, van startup tot multinational, in Nederland en Europa. Of het nu gaat om de succesvolle aanvraag van een WBSO-IT subsidie of het opzetten van een internationaal samenwerkingstraject, onze IT-experts leveren een continue bijdrage aan de meest uiteenlopende IT-innovaties.

Activiteiten op AI gebied

Als organisatie zelf doen we nog (te) weinig met AI, maar dat gaat wel veranderen. Daarnaast ondersteunen we al meerdere bedrijven die nieuwe AI technologieën ontwikkelen.

Bijdrage aan NL AIC

Wij bieden ondersteunen op het gebied van het verkrijgen van subsidies en financiering. Hiervoor organiseren wij gratis workshops voor de leden van de NL AIC en bieden wij de leden ook een gratis subsidiescan aan.

Waarom NL AIC?

PNO Consultants is marktleider in subsidie- en innovatieadvies en één van de gebieden waarin wij veel innovatie zien en nog veel innovatie verwachten is AI. Wij willen bedrijven in deze sector dan ook graag helpen om hun ambities te realiseren en via de NL AIC kunnen wij met hen samenwerken.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.