Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Planalogic

Organisatieprofiel

Planalogic is a radically new approach to designing better cities and buildings. Our AI-driven platform provides property developers and investors with an objective and exhaustive evaluation of millions of scenarios

Activiteiten op AI gebied

Planalogic gebruikt AI om voor project ontwikkelaars om in het ontwerpproces de ideale balans te vinden tussen een veelvoud van doelstellingen (zoals o.a. betaalbaarheid, vormgeving en duurzaamheid) en de evaluatie van miljoenen varianten mogelijk te maken.

Bijdrage aan NL AIC

Planalogic is mede-trekker van het thema Adoptie versnelling in de werkgroep Gebouwde Omgeving en neemt daarnaast deel in de StartUp-ScaleUp werkgroep

Waarom NL AIC?

Planalogic gelooft dat de versnelde omarming van AI een doorbraak kan leveren in het wegnemen van een aantal struikelblokken die in de weg staan van het op korte termijn realiseren van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN (de SDGs)

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.