Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Pixyle.ai

Organisatieprofiel

Onze visual AI identificeert fashion items in afbeeldingen en zet deze om in betrouwbare, nauwkeurige productgegevens. We stellen e-commerce retailers in staat hun operationele efficiëntie te verbeteren, de online winkelervaring te verbeteren en de verkoop te verhogen.

Activiteiten op AI gebied

Ontwikkelen van commerciële visual AI-toepassingen op het gebied van fashion ecommerce. Denk aan Visual Search, Visually Similar Items and Automatic Product Tagging

Bijdrage aan NL AIC

Wij delen graag onze startup journey, met alle hoogtepunten, dieptepunten, barrières en mogelijkheden die wij tegenkomen in ons dagelijkse werk.

Waarom NL AIC?

De Nederlandse AI Coalitie heeft de ambitie een voorhoedepositie te verkrijgen op het wereldtoneel. Een nobel maar ook noodzakelijk streven, vinden wij. Als Nederlandse AI startup geloven wij sterk in het principe dat je samen meer bereikt dan alleen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.