Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Philip Gast

Organisatieprofiel

Een platform om AI-bedrijven en Data-studenten met elkaar te verbinden. Zo worden data-teams binnen bedrijven versterkt én krijgen studenten de mogelijkheid zich, tijdens hun studie, te ontwikkelen in hun vakgebied.

Activiteiten op AI gebied

– Organiseren van AI gerelateerde evenementen – Overbruggen van de kloof tussen data talent en AI bedrijven – Extra opleiden van studenten zodat zij meer vaardigheid krijgen in hun vakgebied

Bijdrage aan NL AIC

Baise draagt mee aan de Nederlandse AI coalitie door het versterken van data teams van bedrijven. Ik hoop zo alle partners van NLAIC te helpen in hun zoektocht naar mankracht en innovatie niet tegengehouden hoeft te worden door het niet vinden van genoeg talent.

Waarom NL AIC?

Ik draag graag mijn steentje bij in hoe wij de huidige AI revolutie in goede banen kunnen leiden. Ik ben een groot AI enthousiast en ben altijd geïnteresseerd hoe AI het best aan de man gebracht kan worden en denk dat de NLAIC daar een goed medium voor is,

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.