Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Pels Rijcken

Organisatieprofiel

Advocatenkantoor

Activiteiten op AI gebied

Wij adviseren onze cliënten die gebruikmaken van AI, bijvoorbeeld over de regels die de AVG stelt aan het gebruik van AI. Wij hebben daarnaast bijzondere kennis over de inkoop van AI.

Bijdrage aan NL AIC

Wij zijn betrokken bij verschillende werkgroepen.

Waarom NL AIC?

De Nederlandse AI Coalitie is dé plek waar kennis van en passie voor AI samenkomen. Dat sluit goed aan op de werkzaamheden van de IT-experts van ons kantoor, die gespecialiseerd zijn in de juridische duiding van technologische ontwikkelingen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.