Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Parito

Organisatieprofiel

Parito is een startup met als missie om technologie toegankelijk te maken voor iedereen

Activiteiten op AI gebied

Parito is momenteel een platform aan het ontwikkelen dat je helpt het potentieel van AI te ontdekken door het toe te passen op jouw data.

Bijdrage aan NL AIC

Wij brengen kennis en ervaring in op het gebied van software development vanuit verschillende domeinen.

Waarom NL AIC?

De NL AIC is een uitstekend platform voor organisaties om samen te werken en kennis te delen. De visie van de NL AIC sluit nauw aan bij onze missie: AI kan op een positieve en etische manier worden ingezet om de wereld beter te maken.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.