Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Noldus Information Technology

Organisatieprofiel

Noldus Information Technology ontwikkelt software en geïntegreerde oplossingen voor onderzoek naar gedrag, gezondheid en welzijn van mens en dier.

Activiteiten op AI gebied

Ons AI-researchteam ontwikkelt tools voor automatische classificatie van houding, beweging en gedrag bij diverse diersoorten en mensen in diverse leeftijdsgroepen. De input voor de deep learning modellen bestaat uit videobeelden en bodyworn sensoren met 3D accelerometer, gyroscoop en magnetometer.

Bijdrage aan NL AIC

Wij passen AI vooral toe in de ontwikkeling van software voor precisieveehouderij, biomedisch onderzoek en klinisch onderzoek. Deze kennis delen wij graag met andere leden van NLAIC.

Waarom NL AIC?

AI wordt steeds belangrijker voor ons bedrijf. Wij willen graag kennis, data en ervaringen delen op het gebied van onderzoek, productontwikkeling en verantwoorde toepassing van AI.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.